Tanti Tina gospodina

1. Cozonacul, făcut (frământat & copt) în maşina de pâine, unde a crescut prea tare, finisat (rumenit) în cuptorul aragazului.

2. Checul, copt în oala electrică sub presiune, după ce la prepararea maglavaisului a trudit robotul de bucătărie; a fost fotografiat înainte de a-l poci Matilda cu glazura de ciocolată. (Deoarece Matilda a bulit glazura de trei ori la rând, soborul familiei a decretat că vina o poartă proasta calitate a calupului de ciocolată menaj.)

IMG_3358-ch

Anunțuri

2 comentarii

  1. […] Sper că se va deschide curând şi li-l ofer sărbătoriţilor, laolaltă cu cozonacul-ciupercă din lumea paralelă a Matildei. […]

    Apreciază

  2. […] gata, de bucătăreală m-am plictisit, traductăreala e mai […]

    Apreciază

Părerea ta contează, o aştept cu interes!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s